Autor Futbol
13 març 2014 a 15:00

Mai més soles

0 Flares 0 Flares ×

El Sant Cugat Esport FC perd a casa amb l’Escola Valls 0 – 1

 

Sant Cugat Esport FC - Escola Valls

Foto: Xavier Boix

Partit fred malgrat el sol que feia diumenge a la zona esportiva Jaume Tubau de Sant Cugat. Les jugadores locals no van poder en cap moment treure’s de sobre la pressió de l’equip visitant, quartes a la classificació de 1a divisió. No van demostrar però les de Valls que hi hagi tanta diferència entre ambdós equips. Perquè la portera local, la Carol Bermeo, no va tenir excessiva feina. Poques arribades per les dues bandes durant el primer temps i un partit d’anades i vingudes sense massa control al mig del camp.

El segon temps va començar malament per les de Sant Cugat, la visitant Lilian Royo va avançar les dels Baix Camp, i va suposar un gerro d’aigua freda per les santcugatenques, que van haver d’arriscar més. Això va permetre que les de Valls poguessin fer algun contraatac sense massa més perill que els que havien fet a la primera part. Al minut 70 però una jugada hagués representat la clau del partit, una escapada la Lidia Rubio, que se n’anava sola va ser aturada per l’àrbitre del partit, Rodríguez Roig, per un inexistent fora de joc. Del que podia haver estat un gol claríssim es va passar a un estona de desconcert de les jugadores dels dos equips, que van entrar en una fase de joc més dur, amb protestes, que l’àrbitre no va saber aturar. Fins a 5 targetes grogues va treure a les visitants en aquest darrer tram, potser per compensar el gran error comès, una d’elles vermella per l’Ana Moreno de l’Escola Valls.

El Sant Cugat Esport FC va tenir dues bones oportunitats al final del partit a partir de les passades de l’Andrea Vicedo. Un resultat injust per les ocasions dels dos equips. El Sant Cugat seguirà una setmana més en el lloc 11 de 15 i la propera setmana visita el Fundació Atlètic Vilafranca, novè a la classificació i que en la primera volta va guanyar a Sant Cugat 1 – 2. Un darrer comentari a afegir a la crònica del partit: no podem deixar a aquest equip sol, no s’ho mereixen. A tribuna de l’estadi hi havia els seguidors de les visitants i, el públic, quatre gats, era majoritàriament visitant. Mai més soles!.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×