Autor Cultura
14 març 2014 a 11:30

La Canals – Galeria d’Art es converteix en Sala de Concerts

0 Flares 0 Flares ×

Dissabte 15 el jove guitarrista Izan Rubio ofereix un concert

 

Izan Rubio

Imatge Cedida

 

El jove guitarrista Izan Rubio ofereix un concert de guitarra clàssica dissabte 15 a les 19:30 hores, a l’espai d’art de la Galeria Canals, un espai que s’obre una vegada més a totes les arts. Durant una estona les arts visuals i la música es trobaran, i pintura i melodia ens acompanyaran en una experiència a través de tots els sentits.

El jove guitarrista Izan Rubio ha crescut de la mà d’importants guitarristes de l’escola guitarrística Tarragó, primer amb Miguel Ángel Sanz i més tard amb Jordi Codina. Més tard va continuar els estudis amb la Laura Young (Canadà) i actualment estudia amb el Zoran Dukic (Croàcia). Recentment ha guanyat el tercer premi al Certamen Internacional de guitarra Miquel Llobet a Barcelona.

Música autèntica. Música irrepetible. Música que neix en aquest instant i desapareix donant pas a l’instant següent. Música que s’escolta. I també es veu i se sent. Música que envolta i creix per dintre. Música viva.

Un concert per reviure música de grans compositors de la literatura guitarrística. Començarà al segle XVIII amb Fernando Sor fins arribar a l’actualitat amb Salvador Brotons i Feliu Gasull, passant per Miquel Llobet, Joaquín Rodrigo o Federico Moreno Torroba.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×