Autor Economia
25 febrer 2014 a 17:45

3ª edició del programa “Accelera el creixement”

0 Flares 0 Flares ×

Donarà suport a 50 pimes barcelonines

503_Foto

La Diputació de Barcelona i PIMEC presentarà demà, 26 de febrer, a les 10:00h, als regidors de promoció econòmica de les comarques barcelonines, la tercera edició del programa “Accelera el creixement“, que donarà suport a 50 pimes de la demarcació.

Accelera el creixement” és un programa que té com objectiu millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació. Així doncs, durant vuit mesos ofereix a les pimes seleccionades un acompanyament individualitzat i formació especialitzada tant pel que fa a l’estratègia empresarial, la internacionalització, a innovació, les habilitats directives, la comercialització o el màrqueting.

El programa ha estat valorat positivament en les seves dues primeres edicions per part de les 100 empreses participants.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×