Autor Handbol
3 gener 2014 a 12:00

Les seleccions catalanes d’handbol femení comencen l’any amb victòria

4 Flares 4 Flares ×

Triomfs a les categories de juvenil, cadet i infantil

cartel

 

 

Les seleccions catalanes d’handbol femení han tingut un inici d’any brillant, amb victòria en totes les categories al Campionat d’Espanya.

 La Selecció Catalana Juvenil Femenina, amb les sabadellenques Mireia Torras, Remei Prat, Berta Cotrina i Paula Recio (OAR Gràcia Sabadell), va obtenir una ajustada i treballada victòria 25-27 davant l’Andalusia. La primera part va estar dominada pel combinat andalús, amb un resultat de 14-10 al descans. Les catalanes, a partir del minut 10 de la segona part, van escurçar el marcador fins al punt de remuntar quan faltaven pocs minuts pel final. Juguen el seu pròxim partit avui dia 3 davant l’Euskadi.

 Pel que fa a la Selecció Cadet, van guanyar el seu primer partit del Campionat d’Espanya davant l’Euskadi amb un resultat ampli de 20-30. El conjunt, dirigit per Xavi Vilella, Pol Ibáñez i Raquel Vázquez, va començar dominant el marcador i van mantenir la diferència fins al final. Jugaran el pròxim partit davant la Comunitat Valenciana, avui dia 3.

 Per últim, a la categoria d’infantil, la Selecció va jugar els seus dos primers partits aquest dijous, davant el Melilla i l’Extremadura, obtenint el triomf en ambdós casos. Entre les jugadores que formen el combinat, trobem Queralt Cotrina, del H Sant Cugat. Al primer partit, les catalanes van obtenir una victòria contundent 52- 1. Al segon, també van mostrar la seva superioritat guanyant per 8-37. El seu pròxim rival sortirà del partit entre Astúries i Cantabria.

4 Flares Twitter 2 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×