Autor Handbol
7 gener 2014 a 11:30

La selecció catalana Infantil Femenina disputa avui la final del Torneig d’Handbol d’Espanya

2 Flares 2 Flares ×

Hi participaran jugadores del CH Sant Cugat i del H Sant Quirze

Imatge del web de la Federació Catalana d'Handbol

Imatge del web de la Federació Catalana d’Handbol

La selecció de Catalunya d’Handbol en categoria Infantil Femenina va guanyar ahir les semifinals del Torneig d’Espanya d’Handbol que s’ha disputat dels dies 2 al 7 de gener. Les catalanes es veuran les cares amb l’altra finalista, la selecció de la Comunitat Valenciana, en un partit que es disputarà avui a les 12:45h.

La selecció Infantil Femenina està formada per les jugadores: Queralt Cotrina (CH Sant Cugat), Núria Jiménez (CH Sant Joan Despí), Marina Millán (BM La Roca), Gemma Gálvez (H Amposta), Sara Molés i Júlia Travesset (H Sant Vicenç), Janna Sobrepera (H Sant Quirze), Carla Robles, Laia Martín i Marta Mera (AEH Les Franqueses) i Judith Vallejo, Marta Conejo, Júlia Gavañach i Imane Ben (BM Granollers).

2 Flares Twitter 2 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×