Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
8 desembre 2013 a 8:26

Avui, bombolles al Mercat Pere San

2 Flares 2 Flares ×
Gimcana Marató TV3

Foto: Tino Rubio

 

Davant el Mercat Pere San bombolles de sabó enmig de promoció de cervesa i altres delicatessen. Res es sobrer per portar la gent al vell mercat municipal de la Plaça de Sant Pere de Sant Cugat en el dia que es fa la Gimcana per recollir diners per la Marató de TV3 per part de l’Associació Sant Cugat Comerç i la Taula de Malalties Neurologiques i Càncer.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

2 Flares Twitter 2 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×